Látatok már ilyen szintű "spórolást"? El sem hiszem ha nem látom.
Figyelt kérdés
Tesco, zöldséges-gyümölcsös rész, vinném lemérni amiket összegyűjtöttem. Egy nő ott áll a kis kosarával, tele kígyó ubival és méregeti. Pár perce már ott állok, mondom neki hogy ez darabra van, nem kell lemérni. Erre ő, hogy tudja, de ő a legnagyobbat akarja megvenni. WTF? Kb egyforma volt mind, pár gr különbség lehetett köztük.2017. szept. 11. 10:57
2/24 anonim válasza:
Mekkora arc már :D
Én az ananász által csináltam ezt :D
4/24 A kérdező kommentje:
Ritka szánalmas szerintem.
2017. szept. 11. 11:25
5/24 anonim válasza:
Szerintem is kényszerbeteg. Annyi idő alatt amíg leméregeti, hogy forintosítva 3 forint haszna legyen, megkereshetné a spórolása többszörösét.
6/24 anonim válasza:
Ez konkrétan miért is zavar téged?
7/24 anonim válasza:
hehe ez így bolondos
én mondjuk letépek egy pár zacsit a zöldséges vagy a péksütis résznél :D és abba pakolok ha nincs zacskóm :D (persze nem láthatóan a zacsikat nagyon picire össze gyúrom és zsebre rakom majd mikor kosárba kivittem a cuccot utána pakolom bele :D )
8/24 Mansour válasza:
Jó, megértem, én is szemmértékre próbálom kiszúrni a legnagyobb uborkát, de azért mindennek van határa... másokat azért ne tartsunk fel!
9/24 anonim válasza:
7es jo otlet. En az auchanba megkostolom mindig a csipos paprikat, azota, hogy volt olyan, hogy semmit nem csipett.:D
10/24 anonim válasza:
Te, én már könyvet is így veszek.:)
A vastagabbikat, ugyanazért az árért. Igaz, nem kell lemérnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!