Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Rettentően fáj a hasam a...

Rettentően fáj a hasam a frissföltől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A férjem küldtem le a boltba tejfölért,a lelkére kötöttem,hogy TEJFÖLT hozzon,ne egyéb élelmiszerhamisítvány szutyadékot. De persze frissfölt hozott,miért is ne...?!

Romlottnak nem romlott,de nem az igazi. Sajnos ma reggel ettem belőle,és most kavarog a gyomrom tőle...

2017. aug. 6. 09:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%
A frissfölben növényi
2017. aug. 6. 09:47
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Azert faj a hasad, mert eleve undorral ettel belole. Egyel valamit, ami elveszi az izet a szadbol.
2017. aug. 6. 09:56
 3/12 anonim ***** válasza:
19%

A frissföl novényi olajokból készült a tejfölhöz hasonlító kamuföl. Semmi köze a tejhez, inkább szójaföl.

A szóját a legtöbb ember nem tudja megemészteni. Ne egyél ilyeneket.

2017. aug. 6. 09:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem akartam én ilyet venni és enni. A férjem vette meg figyelmetlenségből. Ha már itthon van,gondoltuk nem dobjuk ki. Én hasmenést és csikarást kaptam tőle,de férjem (még) nem panaszkodik.
2017. aug. 6. 10:04
 5/12 anonim ***** válasza:
43%
Ez csak női hiszti.
2017. aug. 6. 10:20
 6/12 anonim ***** válasza:
85%

Istenem aki ilyen baromságokat terjeszt, hogy a frissfölbe szója van, annak mi baja? Fú de örülnék neki, ha "növényi szar" lenne vegán létemre.

De nem az. Ugyanúgy TEHÉNTEJ van benne, ugyanannyi, mint a tejfölben, csak növényi zsírral dúsított. A tévhitekkel ellentétben se szója, se kemikáliák nincsenek benne.

Olyasmi, mint pl. a Vénusz margarin és vaj keveréke egyben gyakorlatilag, tehát állati és növényi zsír egyben.

Minőségileg nem tekinthető rosszabbnak, mint a tejföl, csak egyszerűen más az összetétele.

2017. aug. 6. 10:58
 7/12 A kérdező kommentje:
Azóta többször is kevéske híg női hisztit toltam az illemhelyen.
2017. aug. 6. 12:08
 8/12 anonim ***** válasza:
42%
Ezt igazán fontos volt tudnunk.
2017. aug. 6. 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:
66%
Semmi bajod nem lesz a frissföltől, annyi a különbség hogy nem csak állati hanem növényi olaj is van benne. Gondolom a napraforgóolajtól meg az olívaolajtól se lettél még beteg úgyhogy sok lesz a kamuból!
2017. aug. 6. 12:55
 10/12 A kérdező kommentje:
Ahogy az összetevőket olvastam, a tejszármazék és a növényi olaj egyenként is igen széles skálán mozog. Ezek komponense valakinél igenis képes valakinél csúnya dolgokat előidézni. Kissé meggyötört 4 órán keresztül. Kidobtuk a francba!
2017. aug. 6. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!