Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért ég a gyomrom a Sparos,...

Miért ég a gyomrom a Sparos, Lidl-s péksüteményektől?

Figyelt kérdés
Amit normál pékségbe veszek nem.

2017. júl. 13. 12:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Pl a meggyes-túrós cuccokat én is szoktam csinálni.

Meg réteseket is.

Ezeket beteszem a hűtőbe. Így 4-5 napig kibirja.


Ha meg a boltiakat teszem hűtőbe azok nem bírják jól. Rossz az ízük meg az állaguk is. Múltkor a lekvárostása nyúlt mint a gumi. 😳

2017. júl. 14. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!