Miért ég a gyomrom a Sparos, Lidl-s péksüteményektől?
Figyelt kérdés
Amit normál pékségbe veszek nem.2017. júl. 13. 12:33
11/11 A kérdező kommentje:
Pl a meggyes-túrós cuccokat én is szoktam csinálni.
Meg réteseket is.
Ezeket beteszem a hűtőbe. Így 4-5 napig kibirja.
Ha meg a boltiakat teszem hűtőbe azok nem bírják jól. Rossz az ízük meg az állaguk is. Múltkor a lekvárostása nyúlt mint a gumi. 😳
2017. júl. 14. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!