Miért ég a gyomrom a Sparos, Lidl-s péksüteményektől?
Mert lehet a nyári munkás diákok megtréfálják a kedves vásárlókat és kapszaicint/erőspaprika anyaga tesznek bele.
Vagy valami másért :)
Pontosítom kicsit. Tehát az ilyen tészta anyagból készültektől ég a gyomrom.
Ha pedig pékségbe veszem meg azoktól nem.
Meg ha itthon csinálok tésztából valamit attól sem ég a gyomrom.
Amikor még nem volt sütőpor, és egyes tészták lazítására szalalkálit használtak, azoktól nekem is égett a gyomrom. Ezzel egy kicsit úgy mondták, felfújják a tésztát, ritkább, kicsit könnyebb tésztát kaptak.
Meglehet, hogy ezekben is az van, vagy esetleg valami hasonló anyag???
A sok csupa egészséges dologtó ami benne van.
a sok E betű
Akkor tuti, hogy a sok E betűs cucc miatt.
Amiket vettem ott sütik meg. Mármint a fagyasztóbol veszik ki és pár perc alatt kész is.
Meg így gondolom nem 4-5 napig ehető mint a házi készítésűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!