Akkor, most melyik növényi zsír a legjobb, mindennapi fogyasztásra? (Mivel állatit nem akarok fogyasztani. )
Figyelt kérdés
Mivel azt hallottam, hogy a kókuszzsír nem jó, mivel sok benne a telített zsírsav, akkor melyik zsír a jó (az állatin kívűl)?2017. jún. 21. 12:14
1/5 anonim válasza:
A hidegen sajtolt növényi olajok bármelyike, mert azok tiszta, telítetlen, nem hidrogénezett zsírsavak.
(Nem, nem lesz káros az extra szűz olívaolaj a melegítéstől.)
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, véletlenül félig hasznosra kapcsoltam. (Nagyon kicsi a gomb)
2017. jún. 21. 15:24
3/5 anonim válasza:
"(Nem, nem lesz káros az extra szűz olívaolaj a melegítéstől.) "
* 190-200 fokig (csak kiegészítettem)
4/5 anonim válasza:
A kókuszzsíron kívül bármelyik. Olíva, repce, lenmag, szőlőmag, tökmag, avokádó, dió, mogyoró, szezámmag, stb. mind más-és más ételekhez illik, más ízűek.
5/5 anonim válasza:
Eddig mindenhol azt híresztelték, hogy a kókuszzsír a jó, most azt, hogy az nem jó.
Mindig ez van.
Szerintem kókuszzsírt is nyugodtan lehet fogyasztani.
Amúgy bármelyik növényi zsír, jó, ha van rá pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!