Hogyan szoktátok fogyazstani a hántolt, pörkölt, sós napraforgómagot?
Figyelt kérdés
Szinte minden boltban lehet ilyet kapni, kétféle méretű zacsiban, van kisebb és nagyobb. Arra volnánk tehát kiváncsiak, ki hogyan fogyasztja ezt a csemegét. Magában, vagy esetleg valamilyen kísérővel, körítéssel, valamihez, valamivel, valamire rászórva, valamibe bedolgozva, stb. Vagy pedig ha csak úgy natúr, magában, akkor pedig szintén felmerüól a kérdés, hogy hogyan? Kiskanállal, szájba öntve, csipegetve a zacsiból, tányérra, kistálba kiöntve és arról szedegetve, vagy tenyérből nyelvvel fellefetyelve?2017. jún. 15. 18:30
2/5 anonim válasza:
Ha megkívánom, akkor magában szoktam enni, a sós verziót. A tenyeremre szórok egy adagot, ès becsapom a számba, mint egy pirulát.
3/5 A kérdező kommentje:
na ez az, pont erre vagyunk kíváncsiak, hogy ki milyen technikával eszi ezt a hántolt szotyit.
2017. jún. 15. 20:56
4/5 anonim válasza:
Ha, csak magában eszem, akkor én is kiszórok egy keveset a markomba, és bekapom :)Zacskóból csipegetni ujjal elég szaporátlan volna.
Ha magvas sütit sütök (zsemlét, sós rudat ) akkor lenmaggal, szezámmaggal keverve szórom rá, miután tojással lekentem.Nagyon finomra tud pirulni.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, sokan azt csinálják, hogy a tenyerükbe öntik és onnan nyalogatják fel a magot, nyomkodják bele a nyelvüket és ami ráragad azt eszik meg,
2017. jún. 19. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!