Kenyeres Imre kérdése:
A felsoroltak közül melyik pörkölt a kedvencetek?
Figyelt kérdés
Marha pörkölt,birka pörkölt,vaddisznó pörkölt,őz pörkölt,szarvas pörkölt? Amelyiket többen kedvelitek azt főzném meg egy összejövetelen.Meglepetésnek szánom.2016. okt. 16. 11:53
1/9 gömbicica válasza:
azt főzd meg, amiben penge vagy :)
én sertés, csirke felhasználó vagyok csak, innentől kezdve max. marha pörit tudok megcsinálni.
A vadpörköltek Isteni finomak, szivesen fogyasztom, ám megcsinálni nem szeretném.
Minden hus más kezelést, füszerezést igényel :)
csináld azt, amiben gyakorlottab vagy.
A vadpörit szerintem hamarabb szereti bárki, mint a birkát.
Bár ez utóbbit én ettem olyan családnál, akik birkákkal foglalkoznak. Mennyei volt. még a csontot is végigszopogattuk :D
De jómagam nem tudnám megcsinálni.
2/9 zgyzgy válasza:
Szerintem a vadhúsok a legjobbak.
3/9 anonim válasza:
Marha meg az oz. Oz porkoltet sokaig nem akartam megenni, de anyosomek nagyon finoman keszitik el. Isteni. A marha pori meg most rotyog, csak iszonyat draga a marha hus, de hazit tudtunk szerezni.
4/9 anonim válasza:
Marhapörkölt, birkapörkölt.
Szarvaspörköltet egyszer kóstoltam, annyira nem voltam érte oda. Vaddisznópörköltet szintén, de nem ízlett.
Őzpörköltet még nem ettem.
Sok sikert kívánok!
5/9 anonim válasza:
Legjobb a kakaspörkölt nokedlival ha van a felsoroltak között ha nincs
6/9 Manócska1 válasza:
baromfi pörkölt,a nyúlpöri is finom
7/9 anonim válasza:
Apukám vadász, úgyhogy a vad nekem hétköznapi étel volt, egyetem alatt szinte kizárólagos húsétel, már nem szeretem. Viszont tény, hogy ehhez jutnak a legritkábban az emberek. Úgyhogy ha jó minőségű húst tudsz szerezni és jól meg tudod főzni, akkor a vaddisznót javaslom. Az őznek van a legkevésbé ízletes húsa szerintem, úgyhogy azt nem főznék vendégeknek.
8/9 anonim válasza:
A felsoroltak közül a marhalábszár, az őzpörkölt és a szarvaspörkölt a kedvencem, illetve a családnak.Nem felsoroltak közül a borjú, a nyúl, kakas jöhet még számításba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!