Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ti mennyi pörkölt (sós/sótlan)...

Ti mennyi pörkölt (sós/sótlan) mogyorót esztek meg egyszerre?

Figyelt kérdés
És milyen gyakran szoktatok?

2016. aug. 15. 19:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem rajongok érte. 2-3 évente megkívánom, megeszek egy maréknyit és elvagyok vele a következő 2-3 évre.

A kesut és pisztáciát szeretem. Ha nem lennének jóval drágábbak kilószámra enném őket.

2016. aug. 15. 19:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Amennyi van! ha elkezdem, egy ideig biztos nem bírom abbahagyni. Viszont a bőrömnek nem tesz jót, így nem tartok itthon, és gond megoldva. A csábítás vendégségek alkalmával szokott jönni :)
2016. aug. 15. 19:32
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem szeretem, bocsi.
2016. aug. 15. 19:39
 4/14 anonim ***** válasza:
62%

Jelenleg nem fér bele a kemény szálkásításomba, már csak ezért is megállok 2 dkg-nál (de igyekszem el se kezdeni). A páromnak negyed kiló simán megy, ha étkezésnek tekinti (elég alapos étkezés, de éjszakásban jól jött neki), amúgy jóval kevesebbet eszik, esti nassként, egy kis tállal, amiben 10 dkg sincs.

Amikor napi 15 dkg olajos maggal fogytam, akkor sem nassként ettem, úgy engem nem laktat, csak bemegy seperc alatt.

2016. aug. 15. 19:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Két marékkal (5-8 dkg), néhány hetente. Nekem elég jó vészhelyzeti kaja (energia, fehérje és ásványianyag-forrás, ha silányabban tudok csak enni).
2016. aug. 15. 22:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Való igaz, vészhelyzetre igen jó, meg túrázáskor és utazáskor is. Vagy ha a munkába vitt étel túl kicsire sikeredne, kiegészítésnek jó. Mindig is szerettem tartani magamnál ilyesmit, hátha éhes maradok vagy túlórázni kell... Az ember nem gép, nem vagyunk mindennap ugyanannyia éhes.
2016. aug. 15. 23:23
 7/14 anonim ***** válasza:
44%
Soha semennyit sem! Az olajos magvaktól és chipsektol csúnya, kiutéses lesz az emberek arca / bore, úgyhogy én inkább nem eszem ilyeneket!!
2016. aug. 24. 11:37
 8/14 anonim válasza:
Én szeretem! :D
2016. aug. 29. 21:10
 9/14 anonim ***** válasza:

Egy ideig napi kb. egy marékkal ettem. Majd napi sok-sok marékkal, rengeteget. Eredmény: mostanra nem ehetek, rosszul vagyok tőle. Valahogy mintha a szívemet felpörgetné, vagy nem tudom. Mintha túl lennék pörögve mikor eszek. Nem tudok aludni, hiába vagyok írtózatosan fáradt, a szívem majd ki ugrik , a nyakamban érzem, hogy ver mint az őrült, meg ilyenek.Mindez akkor éjszaka amelyik nap eszek, fekve.

Akár sósat akár sótlant ettem.

2016. dec. 14. 01:08
 10/14 anonim ***** válasza:
1-2 marékkal de mindig megbánom mert utána brutális hasfájásom van. Amúgy mi 1:1 arányban keverjük a sóst a nem sóssal
2016. dec. 14. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.