Az a melegszendvics, amikor összenyomva van két kenyér,nem az amikor csak a sajtot ráolvasztják az, sajtos kenyér, kérlek segítsetek,hogy magyarázzam el ezt egy nőnek!
Nálunk mind a kettő melegszendvics :-) csak az egyiket nyomós melegszendvicsnek hívjuk :-)
2017. jún. 12. 21:31
2/20 A kérdező kommentje:
A Nő csúnya kifejezés, az életemről van szó, a barátnőmről, tudom nekem van igazam és az nem melegszendvics! Szeretlek kincsem,ha látod! (úgy is fogod)
2017. jún. 12. 21:32
3/20 anonim válasza:
Szerintem készítsd el magadnak, úgy, ahogy szerinted jó. Nem egy bonyolult feladat, még te is meg tudod csinálni.:D
2017. jún. 12. 21:34
4/20 anonim válasza:
Akkor szerinted 20-30 évvel ezelőtt, amikor az összenyomós ketyerék még nem léteztek, az emberek nem ettek melegszendvicset??:)))) pont fordítva tudod. Az általad sajtos kenyérnek titulált cucc az igazi melegszendvics:)))
2017. jún. 12. 21:57
5/20 anonim válasza:
üsdb be google, hogy melegszínvics és nézd meg a képeket: rájössz, hogy nem csak neked van igazad
2017. jún. 12. 22:05
6/20 anonim válasza:
Mind a kettő melegszendvics. Csak ahogy a hidegnél is, itt is vannak nyitott, és csukott szendvicsek.
44 vagyok, amikor fiatal voltam, még nem létezett ilyen szendvicssütő, csak nyitott, grillezős. És bizony mindenhol melegszendvicsnek hívták a benne sütött szendvicset. Akár kenyérre, akár félbevágott bagettre téve a rávalókat.
Szóval sorry, de te tudod rosszul.
2017. jún. 12. 22:24
7/20 anonim válasza:
Szendvics = kenyér (vagy egyéb pékáru) + feltét
Melegszendvics = mindez valamilyen formában megmelegítve.
2017. jún. 12. 22:27
8/20 anonim válasza:
Minden szendvics "melegszendvics", ami egyébként is szendvics, de meg van melegítve. Ha sajtos akkor sajtos-melegszendvics, ha kolbászos, akkor kolbászos-melegszendvics.
2017. jún. 12. 22:31
9/20 anonim válasza:
Az igazi melegszendvics úgy készül, hogy megvajazod a kenyeret, szalámit, kolbászt, gombát, paradicsomot raksz rá, megszorod reszelt sajttal és megy be a normál sütőbe míg a sajt kicsit megpirul.
A szendvicssutoben soha nem pirul meg a sajt, csak valami xar melegszendvics utanzatot kapsz.
2017. jún. 13. 01:04
10/20 anonim válasza:
Még a #9 vagyok.
Természetesen bármi mást is lehet tenni a kenyérre, krémeket is.
A szendvicssutoben az a hátránya, hogy két szelet kenyér köze kell betenni a minimális tartalmat, különben nem tudod osszenyomni vagy kifoltik.
Sütőben az egy szelet kenyeret bőségesen meg tudod pakolni.
Próbálj meg szendvicskremet tenni az osszenyomni ? Lol
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!