Ez pontosan micsoda?
2017. ápr. 27. 15:54
1/2 anonim válasza:
Ha nem akarod palacsintaként megenni, akkor:
- sütés után felcsíkozod, és mint a főtt tésztát, valami feltéttel, mártással is meg lehet enni
- szerintem császármorzsát is süthetsz belőle
- vagy ha kevesebb tejet adsz hozzá, mint ami a csomagoláson szerepel, akkor sűrűbb tésztát kapsz, és:
- egy kicsit bővebb olajban sütve, valami pizzatésztát is süthetsz belőle
- puffancsnak is jó, evőkanállal mérve az anyagot...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az ötleteket,meglátjuk mi sül ki belőle :D !
2017. ápr. 27. 17:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!