Csak én szokam a kenyeret néha ketchup-al enni?
# 11
Ha nem tudod hogy mit jelent az alpári szó nem kell vele dobálózni. Értem én hogy vissza kellett valamit vágni ezért a stílusomba próbáltál, de alpári semmiképp nem volt a fenti két válaszom(ennyit szóltam hozzá a kérdéshez), szerintem igénytelen sem.
Ha szerinted azért, mert néha megeszek egy "pizzát", igénytelen vagyok, egészségedre.
Hogy szórakoztassalak, leírom, hogyan találtam ki. 12 éves lehettem talán, éhes voltam és nem volt otthon más étel, amit gyorsan elkészíthettem volna. Igénytelen módon szegények is voltunk. A lekváros és parizeres-trappista sajtos kenyeret már untam. Kreatív gyermek voltam már akkor is, a többi jött magától.
Nem szeretném, ha aggódnál az egészségem miatt, így megosztom veled, hogy mára már változatosabban táplálkozom. Igaz, nagy ritkán a nosztalgia kedvéért előkerül a "pizzám". Legközelebb ha készítek, a te tiszteletedre ajánlom. :D
8!
Mindennap főzök, sosem két perces ételt, elég nagy gondot fordítok arra, hogy igényes legyen mind külalakra, mind tápanyag tartalomra. De imádom a mustáros kenyeret, így bizony időnként azt eszek reggelire.Sőt, kapaszkodj: a gyerekem nem szereti a kenyér héját, így azt levágom neki. Ezt össze gyűjtöm egy kosárban és ha megszarad ,megeszem. Igénytelen, mi?
# 15
Ki emlegetett itt nemi aktust?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!