Vácon hol lehet kapni mirelit őszibarackot?
Figyelt kérdés
Konzerv nem jó. Tesco, nagyobb boltok nem tartanak. Deákváron van egy mirelit bolt, ott sincs, nem is hoznak kérésre sem.
Van esetleg ötlet még?
2017. márc. 19. 20:27
1/11 anonim válasza:
Életemben nem hallottam még mirelit őszibarackról.
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
Igaz nem Vácon, de én egy időben a cba-ban vettem többször
5/11 anonim válasza:
Mirelit őszibarack?? Akár létezik, akár nem, a baracknak pont olyan állaga van, ami ritka szar lehet fagyasztás után.
Miért nem jó a konzerv, mire kell?
6/11 A kérdező kommentje:
Pürének és mindenképpen cukormentes kell,a konzervek cukrosak
2017. márc. 20. 07:24
7/11 anonim válasza:
Vegyél pürét, bébiételek közt van, problem solved
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az opciót, de ez sajnos nem a kérdésre válasz :)
Mirsa-nak írtam, köszönöm az ötletet.
2017. márc. 20. 08:34
9/11 anonim válasza:
Vedd már tudomásul: Mirelit őszibarack nem létezik!
10/11 anonim válasza:
Életemben nem láttam még őszibarackot fagyasztva, igaz kajszit sem bolti mirelitpultban.
Az otthonfagyasztás sem vált be, csak turmixitalnak, de viszont arra kiváló, csak nem terhelem vele a fagyasztót, annyit nem ér meg.
Nyilván van valami oka, hogy a nagy hűtőházak sem foglalkoznak a fagyasztásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!