Lehet nem cseppmentes kupak kiszerelésben Univer ketchupot venni valahol?
Figyelt kérdés
Elegem van hogy nem jön belőle ketchup, ma meg megnyomom akkor kijön fél liter.2017. márc. 10. 12:47
2/8 anonim válasza:
1 nek
Nem cseppmentest. Szinte sehol nem lehet hagyományost kapni én is keresem.
3/8 anonim válasza:
1. vagyok.
Én minden boltban látok hagyományos kupakosat.
Tesco, Spar, Interspar, CBA, Coop, Lidl, Penny, Aldi, Metro, kis boltok.
4/8 anonim válasza:
5/8 manó1235 válasza:
nem tudom ki találta ki ezt a csepp mentes kupakot de ritka idióta ötlet volt, nyomom nyomom vagy semmi vagy ki spriccolja a fél flakont vagy az asztalon köt ki a szendvics helyett pl :D
6/8 anonim válasza:
1. vagyok.
Érdekes nekem nincs vele problémám. Sőt, szerintem nagyon jó ötlet ez a cseppmentes kupak! :)
7/8 anonim válasza:
Az Univernek csak hagyományos van, a Globusé cseppmentes.
8/8 anonim válasza:
Szerintem is okádék ez a "cseppmentes" kupak. Tényleg az van hogy megnyomod kicsit és kijön belőle egy liter. Én a tömlős verziót szeretem a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!