Nekem miért nem sikerül a zabkása?
Néztem különféle zabkása recepteket a youtube-on, és én is megpróbáltam elkészíteni. A boltban nem kaptam sima zabpelyhet, csak olyat, amibe van mazsola és kókusz is. Gondoltam, hogy az is jó lesz, de 3 perc mikrózás után még mindig nem lett belőle kása, sőt, nem is kezdte el egyáltalán magába szívni a tejet. Pedig ugyanannyi tejet használtam, amennyit a videóban is használtak. Ha ez számít valamennyit, a zabpehelyre az volt írva, hogy "MUSLI".:D
Vajon mért nem sikerült?
Kedves utolsó.
Full komolyan tettem fel a kérdést, nem akartam se trollkodni, se vicceskedni. A másik dolog meg, hogy senki sem volt kíváncsi a véleményedre. Inkább válaszolj olyan kérdésekre, amikkel kapcsolatban valóban tudsz segíteni, és ne itt szólj le másokat. Köszönöm.
Kedves Kérdező!
Próbáld meg a 4-5 evőkanálnyi zabpelyhet 2,5 - 3 dl forrásban lévő vízzel leönteni, és hagyni állni annyi ideig, míg fogyasztható hőmérsékletű nem lesz.
Vagy három négyszeres mennyiségű házi joghurtba (aludttejbe), amit az esztenáról vagy háztól származó tejből készítenek, belekeverni, és egész éjjelre a hűtőszekrénybe tarthatod. Finom krémes lesz mindkettő. Úgy ízesíted utána ahogyan kedved tartja. (kókusszal, fahéjjal, aszalt gyümölcsökkel, dióval stb.
Hidd el sikerülni fog.
# 14/14-s vagyok. Főzni kell, nem áztatni, mert nagyon igénybe veszik a bélbolyhokat mert áztatás után is nehéz emészteni. Én is most olvastam utána. Bocsi!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!