1/4 anonim válasza:
Elképzelhető, csak ezt nehezen nevezem kenyérnek. Kb. a fele - ezek szerint - víz.
2/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy sokaknak van laboratóriuma itt, hogy kimérje konkrétan. Ezt írják róla, elhiszed vagy sütsz sajátot.
Semmi hihetetlen nincs benne, szokatlanul szénhidrátszegény, de gondolom, arról a korpa tehet vagy valahogy megoldják, hogy több víz maradjon benne, ezt nem tudom. Láttam már sokkal kalóriaszegényebb, kenyérnek nevezett dolgokat, mondjuk azok nem voltak jók. Igaz, liszt sem volt bennük :) A lényeg, hogy a rostokkal bámulatosan levihető a kalóriatartalom. Persze ez érezhető lesz a terméken.
3/4 anonim válasza:
Elvileg nem lehet téves adatokat közölni és megtéveszteni a fogyasztókat, mert megbüntetik őket. A szénhidráttartalomban meg pláne nem lehet, mert a cukorbetegeket veszélybe sodornák.
Szerintem ezek az értékek nagyjából megbízhatóak.
4/4 anonim válasza:
Ahogy írták fentebb is, ezeket az adatokat dietetikusok készítették és nem is téveszthetik meg a fogyasztókat. (pláne nem ilyen híres pékség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!