A Milka miért nem gyárt étcsokit?
Figyelt kérdés
Legalábbis én még sosem láttam se itthon, se külföldön.2017. jan. 26. 10:01
11/12 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Mert egy minőségi étcsoki olyan 75-80% kakaó, a Milka meg csak kommerszet gyárt.
12/12 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, 50% feletti kakaótartalomtól lehet étcsokinak nevezni a csokit. A linkelt típus így se üti meg a mércét, inkább olyan tej-ét hibrid. A marcipánosra emlékszem meg volt/van az a Triolade nagytáblás, abban is van sötétebb rész, de szerintem az is csak 45% körüli lehet.
2017. jan. 28. 06:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!