Milyen torta ízesítést ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Valamilyen speciális ízű tortát szeretnék szülinapomra, ami szokatlannak tűnhet, de finom. Mi volt a legérdekesebb, amit eddig ettetek?
U.i. Normális válaszokat légyszi!
2017. jan. 11. 22:48
1/6 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvencem a narancsos sajttorta. Tudom, hogy az magyar viszonylatban nem minosul tortanak, plane nem szulinapinak, de attol meg finom.
2/6 anonim válasza:
#1: Miért ne minősülne ez Magyarországon tortának, hol élsz te? Szülinapokra rendszeresen sütök banános-karamellás sajttortát, sose ágált ellene senki, sőt...:-)
Vannak ehető virágok, pl. az orgona vagy a levendula. Egy finom, különleges csokitorta pl.? Friss virág kell hozzá, ez az egyetlen hátulütője, de talán kertészetben lehet beszerezni.
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Országtorták? Azok mindig különlegesek, és szerintem szülinapra is illenek. Pl. a tökmagos, a buboréktorta, a szilvásgombós torta stb.
6/6 anonim válasza:
Olyat ennék a helyedben, amit szeretek! :)
Honnan tudjuk, hogy milyen az ízlésed????? Ami egy egyik jó és finom, a másiknak nem!
Ez egy hülye kérdés, de én rendesen válaszolok neked rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!