Ajánlanátok nagyon jó budapesti/környéki cukrászdákat, fagyizókat, sütizőket?
Nem általános cukrászdákra, hanem ilye különleges specializáódott helyeket keresek: Kekszek, Macaron, Fánk, Fagyizó.
Szóval ami egy édességre van specializálódva és tényleg jó is abban :)
Főleg személyes tapasztalat alapján :)
Rózsa fagyizó Budapest
Pontosan nem tudom mi a cím, mert nemrég "költöztek", de isteni a fagyijuk (+rózsaalakban "rakják össze")
Dolce Intervallo. Mindig van valami spéci íz a klasszikusok mellett. Csak fagyira specializálódtak, úgyhogy abban nagyon jók.
Bp-en, a Lövölde téren található kiváló Sommer Cukrászda a legjobb! Gluténmentes, cukormentes termékeik is vannak, melyek nagyon finomak.
Karácsony környékén saját készítésű kézműves szaloncukruk is van, ami tulajdonképp különböző töltött szaloncsokoládé. (gluténmentes is van) Valami fantasztikusan ízletes! (olyan ismerősünk is örömmel fogadta ajándékba, aki a normál bolti szaloncukrokat nem is eszi) Ilyenkor készítenek különböző házi kalácsokat is. (persze egész évben rendelhető náluk)
Legyen sós, édes, nem tudnék egy olyan terméküket sem mondani, ami ne lenne finom. :-)
Az én kedvencem a juhtúrós pogácsájuk, a cukormentes Feketeerdő és csoki tortájuk. Külön kérésre készítetek nekem cukormentes linzertet is. :-)
A másik a Katalin Cukrászda, Damjanich u. 26.
(hétfőn, kedden zárva)
Nagyon finomak, de nincs gluténmentes termékük. Barackos túrótorta a legjobb! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!