Füstölt sonkát ki kell dobni ha megpenészesedett?
Figyelt kérdés
2016. dec. 30. 14:32
1/6 A kérdező kommentje:
Hűűvösön volt, de zacskóba, hogy ki ne száradjon. Fogyasztható ha lemosom?
2016. dec. 30. 14:35
2/6 anonim válasza:
Ki kell dobni sajnos.
Egyrészt mert penészes lett.
Másrészt amiatt, mert ha megpenészedett, akkor nem füstölt sonka volt.
3/6 anonim válasza:
Ha házisonka és füstölt,akkor elég lemosni.
4/6 nemcso válasza:
Vágj belőle egy darabot. Ha a vágás felületén a penészes szélen kívül a többi egészséges, akkor csak a penészes részt kell levágni róla. A penész megjelenése tetmészetes dolog a füstölt, hűvös helyen tartott sonkánál.
5/6 anonim válasza:
Itt szerintem tök jól leírják, hogy mi az ami ehető, és mi nem:
6/6 nemcso válasza:
#5 : a linket olvasva csoda, hogy több ezer év alatt nem halt ki az emberiség :)
Nézz körül és láss csodát, hogy mennyi úgymond penészes étel van a tradicionális élelmiszerek között. Az emberek internet nélkül is tudják régmúlt idők óta, hogy evés előtt a penészes felszínt le kell vágni, a többi meg csodálatosan élvezetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!