Az ALDI-ban kapható ALMARE SEAFOOD Lazacot pontosan hogy füstölik?
Figyelt kérdés
Meleg, vagy hideg füstölés?
Hideg füstölés esetén azt olvastam, hogy veszélyes férgek maradhatnak meg a lazacban, ami akár halált is okozhat. A meleg füstölés során viszont nincs ez a veszély.
2016. júl. 11. 22:29
1/1 anonim válasza:
Hideg füstölés. A meleg füstölésű máshogy nézne ki, más lenne a textúrája. Viszont a féreg az nem szériatartozék a lazacban, tehát nem marad meg benne, ha nincs. Az EU-s minőségbiztosítási rendszerek annyira szigorúak, hogy fertőzéstől nem kell tartanod. Továbbá ez tenyésztett lazacból, ezért az állomány még jobban kontrollálható. A norvégok tudják, mit csinálnak. Az egészséged nagyobb veszélyben van ha magyar lángososnál eszel. (agyonhasznált olaj + retkes pénzes kézzel nyújtják sütés előtt)
Aldis és Lidles füstölt lazac top minőség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!