Spar, Aldi, Lidl, Tesco, Penny vagy CBA? És miért?
Lidlben, mert ez van a közelben. Amíg nem volt, akkor is néha-néha bizonyos akciókért, vagy különlegesebb termékekért elmentem néha.
Ha tehetem, szeretek Sparba járni, jók az árak, szeretem a sajátmárkás termékeit, sajnos a környéken lévő Spar pont a kritikán aluli kategória így mellőzöm.
Tescoban is vannak jó termékek, korrekt árak.
A Pennyt gyűlölöm, kegyetlen lassúak mindehol, sosincs elég kassza nyitva, drága is.
CBA dettó és talán a legdrágább.
Aldiban még sosem voltam.
Ezekből nagyobb vásárlást csak az Aldiban szoktam csinálni, ritkábban a Lidl-ben. Tesco-ban, Sparban, CBA-ban csak apróságokat, ha épp nincs itthon és kell a főzéshez.
Egyébként az Auchanban szoktam vásárolni.
Gyakoriság szerint:
1. Spar/Interspar, mert útba esik minden nap.
2. Tesco, tőlük a nagybevásárlásokat szoktam rendelni, házhoz szállítással, mert cipekedni nem tudok.
3. Aldi, szeretem a kínálatukat, az akciókat, és viszonylag közel van, "csak" egy buszmegálló.
4. Lidl, mint az Aldi, de nagyon kiesik.
Sparban, egy köpésre van tőlem. Minőségi, jó élelmiszereket árulnak, saját-márkásokban még soha nem csalódtam. Mindennap találok valamit amit 20-30-40-50 %-al olcsóbban megvásárolhatok.
Aldi, Lidl kezet foghatnak, a kínálat, a választék számomra nem kielégítő. Nagyon sokszor kerestem valamit és kiderült náluk nem kapható és nem is tervezik a beszerzését, az árusítását.
Tesco számomra addig volt NAGY amíg elnem szálltak az árak náluk. Szinte mindent 2-3-400 Ft-tal többért kapok meg mint máshol.
Pennybe nem járok, de a vérnyomásom a plafonon van mikor a kezembe kerül az akciós újság és látom, hogy szinte minden 50-100 Ft-tal olcsóbb mint a Sparban.
CBA, volt, megszűnt, kb. 1 éve, tőlem nem messze és azt hiszem a városban máshol is. Csíptem őket, voltak jó árban, jó cuccaik. Zsírpapír pl. mindig volt náluk, amit azóta is nyomozó kutyával kell felhajtanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!