1/5 anonim válasza:
Ha allergiás vagy rá, akkor igen. Van, aki görcsöl is tőle..
2/5 anonim válasza:
Végül is elég olajos, szóval ha sokat eszel belőle akkor igen. Ha sokat nem is, de annyit igen, mint ha nagyon zsírosat ennél.
3/5 anonim válasza:
Nekem szokott kicsit hashajtó hatású lenni( nem konkrét hasmenét okoz persze), gondolom én is,hogy a zsírtartalma miatt.
4/5 anonim válasza:
Nagy mennyiség (min. egy kiló) bizonyára igen, ami logikus is (s ekkor hasfájáson sem csodálkoznék vagy akár durvább dolgokon. az emberek nem szoktak ennyit enni akkor sem, ha szeretik a mogyorót vagy nincs más).
Kevesebb is elég lehet, ha érzékeny az ember. Mondjuk én még sosem mentem 150 gramm zsír fölé egy étkezésre, nem tudom, nálam mi lenne akkor. Addig a szintig nem hinném, hogy különösebben hatna a mogyoró, max. 3 napig rá se néznék.
5/5 A kérdező kommentje:
85g-ot eszek egy nap.Ma 100 g ment.Kondizok és emiatt,a fehérje és főleg a zsírtartalma miatt eszem.Ma 100 g mogyoró után nem sokkal már éreztem,hogy nagywc-zni kell
2016. nov. 19. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!