Baj ha szódabikarbónát tettem véletlenül a lekvárba?
Figyelt kérdés
Azt hittem nátrium benzoát.. Szerintetek nagy baj?? Ha igen ,akkor mi a megoldás ?!2016. nov. 16. 18:32
1/4 anonim válasza:
Előbb ízleld meg, aztán ha ehető, tegyél bele benzoátot és dunsztold.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos választ ! Megkóstoltam utanna es nem érződött rajta.. Fontos bele a benzoát?! Nem szoktuk dunsztolni mert egy 2-3 hét alatt elhasznaljuk.. Nagyüzem...
2016. nov. 16. 18:50
3/4 anonim válasza:
Tömény alkoholt tegyél bele. Az is tartósít.
4/4 anonim válasza:
Gondolom keveset raktál bele, az is reakcióba lépett a gyümölcs savtartalmával szóval semlegesítve lett..szerintem. Hűtőben 2-3 hétig eláll főleg ha valódi cukorral készült, nem édesítős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!