Romlott lehetett a tojás, vagy nem?
Figyelt kérdés
Tükörtojást csináltam két tojásból. Az egyik teljesen jó volt, finom, a másik viszont büdös és az íze sem volt jó. Megkóstoltam és kidobtam a rosszat. Nem az a büdös záptojás, de szerintem rossz lehetett. A szüleimtől hoztam vidékről, nagyon sok tojásuk van és lehet régebbit hoztam el. Anya állítja, hogy lehetetlen, hogy az legyen, mikor megemlítettem neki. Nem feltétlenül kell záptojásnak lenni hozzá szerintem.2016. nov. 7. 12:30
11/11 anonim válasza:
Ismerem az ilyet. Ha csak picit gyanús, megkapja a macska, ha nagyon furcsa és büdös, természetesen kidobom.
Teljesen mindegy, ki szerint mi lehetetlen, ha egy tojás látványosan rossz, akkor nincs mit vitázni erről a tényről.
A konyhában tárolom a tojást, mert más opcióm nincs, amíg csak 100-150 van itthon, nyáron sincs gond, mert elfogy 1-2 hét alatt. Egyszer nyáron véletlenül több volt, na akkor némelyik már problémás volt. De frissel is megtörténik ez, gondolom, nem találják meg időben a tojást, van olyan a szertemászkáló, bujkáló tyúkoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!