Ferenci Zoltán kérdése:
Hogyan kell enni a gránátalmát?
Figyelt kérdés
2016. szept. 30. 10:01
1/4 anonim válasza:
Felvágod, és csak a magokat. A fehér részek keserűek.
2/4 anonim válasza:
A magokat kell kikanalazni. A fehér húsa nem finom.
3/4 anonim válasza:
Félbevágod vízszintesen, majd úgy fogod h a teteje vagy az alja attól függ éppen melyik fél felfelé álljon, majd egy kanállal elkezded püfölni a külső réteget..a markodba fog potyogni a rengeteg mag, ajnánlom egy nagyobb tál fölött csináld.. Messze a legjobb módszer felpucolni.. Youtube-on videót is találsz róla..
4/4 Forellino válasza:
mielőtt felvágnád, tedd le a pultra, (deszkára) és nyitott tenyérrel görgesd át enyhén megnyomva egy kicsit. Hallani fogsz apró "recsegő" hangot, így fellazítod a szemeket még felbontás előtt. Majd késsel vágd át (félbe, bármelyik irányba)a külső héját ez kb 2 mm. Ha most megfogod két kézzel, el tudod "törni" Én negyedbe szoktam vágni, így szinte ki tudom fordítani a gyümölcsöt, és a szemeket könnyedén lepergetem a fehér hártyáról! Így nem vágok el egyetlen szemet sem, és könnyű enni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!