A túrós csusza finom erős pistával?
Figyelt kérdés
Finom ha szalonnás túrós csuszát megszórom erős pistával?2016. szept. 27. 10:59
1/9 anonim válasza:
Mivel én nem szeretem a csípős ételt, ezért nekem nagyon nem lenne finom...
A te ízlésedet meg nem ismerem.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, jól megszórtam a pistával és nagyon finom volt! :)
2016. szept. 27. 11:14
3/9 anonim válasza:
Én csak azt mondtam volna, hogy a sótartalom miatt figyelj, ha szalonnás is a csusza. De, már túl vagy rajta, ha nem lett túl sós, és finomnak találtad, semmi gond, egészségedre :)
5/9 anonim válasza:
Édes-sós kajára csípőset? Én passzolnám.
6/9 anonim válasza:
A túrós csusza az mióta édes-sos? Én még nem fedeztem fel benne édeset, bár találkoztam olyannal, hogy ami nálunk zalaba sós, keleten édes.
7/9 aperitif válasza:
Erős Pista nem egy paprikakrém? Hogy lehet azt szórni?
8/9 anonim válasza:
Van, aki cukorral eszi, neki úgy finom, ha neked pistával van kedved kipróbálni, tedd azt.
9/9 anonim válasza:
Ha túrós csuszáról van szó, az nálunk mindig szalonnás, sós, jól lepirított csusza/laska tésztából készül, cukor szóba sem jön.
Ha túrós tésztáról van szó ( szélesmetélt ), akkor azt sokan fogyasztják cukorral, de ugyanúgy sósan, szalonnapörccel is, de a vegyes kombináció sem ritka.
Szóval a csuszára , ha még Erős Pistát nyomat, semmi gond, ha bírja a sósat.Nekem már sok lenne az biztos, de nem ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!