Tegnap kivettem a lefagyasztott húst a hűtőből, de láttam hogy lejárt 2 hete. Fogyasztható még?
Figyelt kérdés
2016. aug. 11. 07:08
1/10 anonim válasza:
Várd meg míg kienged, és utána majd színe, szaga, állaga alapján könnyebben el tudod dönteni, hogy szívesen ennél-e még belőle, vagy nem.
2/10 anonim válasza:
Az eredeti szavatossági idő a fagyasztás nélküli nyers húsra vonatkozott. Igazából az se azt jelenti, hogy a dátum után már megromlik, de a fagyasztással hónapokig kitolható a lejárati idő. Ha még akkor fagyasztottad le, amikor jó volt, akkor most se lesz semmi baja.
3/10 anonim válasza:
A 2. válaszoló nagyon jól leírta.
4/10 anonim válasza:
1-es vagyok!
Igaz, amit a 2-es írt, azért nem árt az az óvatosság is, amit én írtam.
Könyörgöm élelmiszerről van szó, miért baj az, hogy azt írtam, kiengedés előtt azért alaposan nézze körbe!!!
És ezért 0-ra pontozni a válaszomat!???
5/10 anonim válasza:
* kiengedés előtt = kiengedés után
6/10 anonim válasza:
Jó!
Éntőlem meg is ehetitek, még akkor is ha bezöldült, és nyúlós, ragadós az a hús kiengedés után!
Nem nekem csinálnak gyomormosást. Kedves egészségetekre!
7/10 tetro válasza:
10.36
Fagyasztva mitöl zöldülne be a hus?
8/10 anonim válasza:
Semmitől sem fog bezöldülni!
Azt már csak mérgemben írtam azért, mert az 1-es hozzászólásomat 0-ra pontozta valaki, aki szerint felesleges a kiengedett húst körbenézni, be lehet azt zabálni minden odafigyelés nélkül is nyugodtan!
9/10 tetro válasza:
13.51
Az 1es hozzaszolasodban is azt irod nezze meg pl a szinet. Mitol valtozna a szine?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!