Mi a margarinok között a különbség?
Figyelt kérdés
A cukrászatban használnak krém-leveles-és sütőmargarint...tudom hogy melyiket mire, de tulajdonképpen mi a különbség közöttük?2016. aug. 7. 22:09
1/2 anonim válasza:
(növényi) zsírtartalom a különbség, és ezzel együtt a víz aránya is különböző
2/2 anonim válasza:
Igen a zsírtartalom, de pl a Ráma tejet is tartalmaz. Ez fontos pl , ha valaki laktózérzékeny.
Aztán vannak habosított margarinok is, amelyek légiesen könnyűek. De ezek nem sütő, hanem szendvicsmargarinok általában.
Mindegyiken rajta van minden összetevő, így manapság már mindenki tájékozódhat róluk.
A cukrászatban is a terméklapon fel kell tüntetni minden
összetevőt, amit tartalmaz pl egy adott késztermék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!