Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Vélemények a Pilos márkáról?

Vélemények a Pilos márkáról?

Figyelt kérdés

Üdv.

Gondolok itt a tejre, amire 3,5% van írva és 200 Ft.

Tej és annak zsírtartalma mennyire lehet valós, ennyiért?

2016. aug. 7. 00:04
1 2
 11/16 anonim válasza:

A zsírszegény túrójukat rendszeresen veszem én is, teljesen meg vagyok elégedve vele.

#6-os válaszolónak:

Én is olvastam a cikket, de nem azt akarta azzal mondani, hogy az itthoni lidl jobb, mint a kinti hanem azt, hogy amíg nekünk a lidl-ben vásárolt élelmiszerek minősége jelenti talán a legjobbat, addig kint ugyanez a minőség csak közép kategóriát képvisel.

2017. febr. 3. 17:00
 12/16 anonim ***** válasza:
# 11 6-os voltam. Szerintem senki sem értette úgy amit leírtam, hogy az itthoni jobb lenne, mint a német. :D
2017. febr. 3. 17:20
 13/16 BAL00 válasza:

Imádom az aludttejet...

Néhány hete jöttem rá (egy ismerősöm ajánlása alapján), hogy - az eddig próbált bolti tejek közül - a PILOS AZ EGYETLEN, amelyikből aludttejet lehet készíteni. Az összes többi - amikkel próbálkoztam - savanyodás helyett, inkább megkeseredett.

(Még a piacról, kimérve vásárolt "házi tej" is (!!!) ....)

Vajon a tartósítószerek miatt????

Szóval: Lidl-is, 1l- és PET palackos 2.8- as tej a nyerő, ha aludttejre vágysz....

2019. ápr. 29. 19:38
 14/16 anonim ***** válasza:
#13. Köszi az infót, ki fogom próbálni!
2019. ápr. 29. 21:29
 15/16 anonim válasza:

A Pilos marketing csapata írt ki egy kérdést, majd csináltak még pár felhasználónevet és írtak egy csomó magasztaló választ :D:D

Csak azért csináltam fiókot, hogy ezt leírjam.

2022. ápr. 28. 18:51
 16/16 anonim válasza:
51%
Gondolom a marketing osztály direkt írta úgy ki a kérdést, hogy "Vélemények a Pilos márkáról?", mert az emberek ha ezt beírják a keresőbe, ezt az oldalt fogja elsőnek kidobni.
2022. ápr. 28. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!