Vélemények a Pilos márkáról?
Üdv.
Gondolok itt a tejre, amire 3,5% van írva és 200 Ft.
Tej és annak zsírtartalma mennyire lehet valós, ennyiért?
A zsírszegény túrójukat rendszeresen veszem én is, teljesen meg vagyok elégedve vele.
#6-os válaszolónak:
Én is olvastam a cikket, de nem azt akarta azzal mondani, hogy az itthoni lidl jobb, mint a kinti hanem azt, hogy amíg nekünk a lidl-ben vásárolt élelmiszerek minősége jelenti talán a legjobbat, addig kint ugyanez a minőség csak közép kategóriát képvisel.
Imádom az aludttejet...
Néhány hete jöttem rá (egy ismerősöm ajánlása alapján), hogy - az eddig próbált bolti tejek közül - a PILOS AZ EGYETLEN, amelyikből aludttejet lehet készíteni. Az összes többi - amikkel próbálkoztam - savanyodás helyett, inkább megkeseredett.
(Még a piacról, kimérve vásárolt "házi tej" is (!!!) ....)
Vajon a tartósítószerek miatt????
Szóval: Lidl-is, 1l- és PET palackos 2.8- as tej a nyerő, ha aludttejre vágysz....
A Pilos marketing csapata írt ki egy kérdést, majd csináltak még pár felhasználónevet és írtak egy csomó magasztaló választ :D:D
Csak azért csináltam fiókot, hogy ezt leírjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!