Vélemények a Pilos márkáról?
Üdv.
Gondolok itt a tejre, amire 3,5% van írva és 200 Ft.
Tej és annak zsírtartalma mennyire lehet valós, ennyiért?
A tejet nem ittam még ebből a márkából ennyi pénzt nem adnék rá.
De a túrójuk finom, joghurtjuk is nagyon bejön nekem. Van a kakaójuk az is teljesen jó. Bár azok sem a legolcsóbbak de minőségiek. Én tejből igyekszem majdnem a legolcsóbbat venni, de azt általában a Tescoba veszem inkább a szlovák tejet az olcsó is és bajom sincs vele. Én mondjuk mindig az alacsony zsírtartalmút veszem inkább a tejből, de azért 1% feletti legyen arra figyelek.
Én tejet nem iszom, de pld. a zsírszegény túrójukat rendszeresen veszem. Semmi gond nincs vele.
Azt azért tudd, hogy a Pilos egy "saját márkás" termék, amit csak egy adott áruházláncban tudsz megvenni - így az ár érthetően alacsonyabb, mint a hasonló minőségű, "prémium" termékek estében.
Én szeretem a Pilos termékeket, árban, és minőségben is jó szerintem.
Régebben olvastam egy cikket, ami a Magyarországon kapható élelmiszerek minőségét tesztelte. Nem tudok pontosan idézni, annyira nem emlékszem már rá, de a lényeg, hogy a tesztből az sült ki, hogy míg Németo.-ban a Lidl termékek csak másodosztályúnak(vagy harmad?) számítanak, nálunk az ő termékeik minősége a legjobb.
Én háztól veszem a tejet, heti egyszer 1 litert. Ritka hogy ennél több kell, de ga mégis úgy alakul akkor jöhet az említett termék. A valóságnak megfelel. Valóban a leginkább hasonlít a házi tej állagára/ízére.
A tejföl a legjobb szerintem. Finom, krémes. A túró is jó bár nekem leginkább a tégelyes félzsíros jön be.
Szerintem ár-érték arányban a legjobb a lidi tejtermék fronton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!