Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Vélemények a Pilos márkáról?

Vélemények a Pilos márkáról?

Figyelt kérdés

Üdv.

Gondolok itt a tejre, amire 3,5% van írva és 200 Ft.

Tej és annak zsírtartalma mennyire lehet valós, ennyiért?

2016. aug. 7. 00:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%

A tejet nem ittam még ebből a márkából ennyi pénzt nem adnék rá.

De a túrójuk finom, joghurtjuk is nagyon bejön nekem. Van a kakaójuk az is teljesen jó. Bár azok sem a legolcsóbbak de minőségiek. Én tejből igyekszem majdnem a legolcsóbbat venni, de azt általában a Tescoba veszem inkább a szlovák tejet az olcsó is és bajom sincs vele. Én mondjuk mindig az alacsony zsírtartalmút veszem inkább a tejből, de azért 1% feletti legyen arra figyelek.

2016. aug. 7. 00:23
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Én tejet nem iszom, de pld. a zsírszegény túrójukat rendszeresen veszem. Semmi gond nincs vele.

Azt azért tudd, hogy a Pilos egy "saját márkás" termék, amit csak egy adott áruházláncban tudsz megvenni - így az ár érthetően alacsonyabb, mint a hasonló minőségű, "prémium" termékek estében.

2016. aug. 7. 00:40
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Tejet (2,8%), vajkrémeket, túrórudit, túrót rendszeresen veszünk. Finom és a minőség állandó, mi szeretjük.
2016. aug. 7. 01:04
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon jó a tej amiről kérdezel. Korábban én is az olcsó tescos tejet vettem . Mikor megkostoltam a pilos tejet, levoltam döbbenve ég és föld a különbség. Szerintem itt kezdődik a tej. Nagyon jó még a túró rudi és a tejszelet.
2016. aug. 7. 08:27
 5/16 anonim ***** válasza:
96%
Mi csak Pilos terméket veszünk minőségi és magyar. Nem veszek Szlovák lengyel tejeket..
2016. aug. 7. 08:44
 6/16 anonim ***** válasza:
94%

Én szeretem a Pilos termékeket, árban, és minőségben is jó szerintem.

Régebben olvastam egy cikket, ami a Magyarországon kapható élelmiszerek minőségét tesztelte. Nem tudok pontosan idézni, annyira nem emlékszem már rá, de a lényeg, hogy a tesztből az sült ki, hogy míg Németo.-ban a Lidl termékek csak másodosztályúnak(vagy harmad?) számítanak, nálunk az ő termékeik minősége a legjobb.

2016. aug. 7. 08:53
 7/16 anonim ***** válasza:
93%

Én háztól veszem a tejet, heti egyszer 1 litert. Ritka hogy ennél több kell, de ga mégis úgy alakul akkor jöhet az említett termék. A valóságnak megfelel. Valóban a leginkább hasonlít a házi tej állagára/ízére.

A tejföl a legjobb szerintem. Finom, krémes. A túró is jó bár nekem leginkább a tégelyes félzsíros jön be.

Szerintem ár-érték arányban a legjobb a lidi tejtermék fronton.

2016. aug. 7. 09:06
 8/16 anonim ***** válasza:
94%
Minőségben és eltarthatóságban is kiváló,nemcsak a tej. Az összes terméket szeretem. A többi áruházlánc sajátmárkás tejtermékei meg sem közelítik ezt a minőséget.
2016. aug. 7. 10:01
 9/16 anonim válasza:
93%
Valamennyi kipròbàlt termékkel meg voltam elégedve. Ùjra is vàsàrolom őket. :)
2016. aug. 7. 19:43
 10/16 anonim válasza:
90%
A 20%-os tejföl mennyei, és a joghurtok is finomak. A 170 g-os tubusos sűrített tej is bevált, de a környékbeli Lidl-ben évek óta nem lehet kapni. Talán beszüntette a Lidl!?
2017. febr. 3. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!