Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Meg szoktátok mosni a "tubusos...

Meg szoktátok mosni a "tubusos" élelmiszereket? (Kenosajt, majkrem)

Figyelt kérdés

2016. júl. 29. 19:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%
Soha, még csak eszembe se jutott.
2016. júl. 29. 21:18
 12/22 anonim ***** válasza:
85%

Meg én! Direkt erre a célra veszem az ipari hipót, abban áztatom felhasználás előtt egy ürán át a kockasajtot meg a májkrémet. Addigra szépen kifehéredik a doboza. Utána lefújom vastagon Chemotoxszal a rovarok ellen, majd három napra vastagon bekenem Canestennel, hogy gomba se nőjön rá.

A végén 100 százalékos alkohollal távolítom el róla a krémet, és csak utána nyitom ki.

A konzervnyitót hegesztőpisztollyal fújom 10 percig, hogy steril legyen. A kést is. Majd 100 százalékos alkoholba mártom. Párszor már leégett így a lakás, de fő a higiánia.

2016. júl. 29. 21:29
 13/22 anonim ***** válasza:
55%
Jaj, 12-es itt röhögök hangosan, majd lefordulok a székről... még szerencse, hogy egyedül vagyok itthon. :-)
2016. júl. 29. 21:47
 14/22 anonim ***** válasza:
39%
Ezt mégis hogy gondoltad? Betartod a csap alá a májkrémes kenyeret? XD
2016. júl. 29. 21:52
 15/22 anonim ***** válasza:
66%

9-es.

Gondolom,te még nem láttál raktárakban rohangáló patkányokat,amik a konzerveken rohangálnak.

A dobozos/konzerves dolgokra más szabályok vonatkoznak.

PL a dobozos sört is érdemesebb kiönteni pohárba,minthogy bekapni a fém felületet,amin lehet 5 napja még egerek rohangáltak...:D

Ennek ellenére én sem mosom meg az ilyen dolgokat.

2016. júl. 29. 22:01
 16/22 anonim ***** válasza:
54%

Igen, és a májkrém csak az egyik. A Snickerst, a húsvéti nyulat meg a chipset is fertőtleníteni kell, mert ki a fene tudja, ki fogdosta össze, aztán meg eszi az ember a koszos zacskóból. A múltkor például migránsokat láttam a Tescóban a csokispult körül sündörögni, a Túró Rudinál, a pálcikás jégkrémnél és a rágóknál meg gyíkembereket. Hát, azok is össze lehetnek rendesen fogdosva, a doozos sörről nem is beszélve!

Ezeket már hipózni sem merem, csak ciánozom egyből, aztán megyek rájuk a lángszóróval. Mondjuk, a jégkrém nem a legjobb a kezelés után, megmelegszin meg minden, de eddig még senkinek sem lett tőle szalmonellája, az biztos.

2016. júl. 29. 22:03
 17/22 anonim ***** válasza:
63%

Nem szoktam. Lehet, hogy van rajta valami, de akkor ennyi erőből minden meg kéne mosni. A zsemlét meg a kiflit is tuti összetapogatta már valaki, mielőtt én megveszem :)

Még sose lett bajom ilyenből. Szóval egy kis baci kell, hogy edződjünk :)

2016. júl. 29. 22:10
 18/22 A kérdező kommentje:

De nem a majkremet mosom meg, hanem a csomagolast...most nem ertem ezen miert mell csodalkozni..tudjatok hany ember megfoghatta?

A gyumolcsok ugyanezen, ki a fene mondhat olyat, hogy amit nem a foldrol szedtek fel azt nem kell megmosni? A mosatlan gyumolcsokkel ossze lehet szedni parazitakat, eloskodoket.

Persze most nem azt mondom, hogy mindent szappanos vizzel es hidrogen peroxiddal meg kell tisztitani:D

2016. júl. 29. 22:11
 19/22 anonim ***** válasza:
50%
Hipós,lángszórós válaszoló. Sírva röhögök. Köszi. XD
2016. júl. 29. 22:23
 20/22 anonim ***** válasza:
44%
Milyen jókat humorizálnak itt egyesek.Ha látnák hányszor szedjük össze a mocskos földre leborult raklapot.Van ott minden.Joghurt,felvágott,sőt még húst is szedünk össze.Kidobni nem fogjuk,selejtet nem csinálunk feleslegesen.
2016. júl. 29. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!