A főzésre alkalmas kínai rizsbor (16%) felbontás után szobahőmérsékleten meddig áll el?
Figyelt kérdés
2016. júl. 25. 14:19
2/3 anonim válasza:
Szerintem min. frigóba rakd be, és 1-2 heten belül használd el! Esetleg fagyaszd le, ha a vörösbornál működik, itt is fog!
3/3 anonim válasza:
Én már van amit 2 éve használok, igaz hűvösben tartom. Valójában elég sok minden függvénye, pláne ha még adalékanyagok is vannak benne amiről nem tudsz, vagy a sótartalma viszonylag magas.
Visszatérve semmi bajom sincs tőle, és másnak sem aki evett a kajából amit csinálok vele. Külföldi oldalakon találsz leírást, hasonló kérdésekre olyan kérdés szokott jönni, hogy meddig áll el az ecet? Sokáig, de sok mindentől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!