Ha teszek egy tányérra kaját (konkrétan egy étkezésnyi hal meg köret), akkor azt le kell takarni vagy mehet simán a hűtőbe?
És más élelmiszer is átveheti a halszagot. Lefóliázod és kész.A szagok is bentmaradnak, és a teteje sem lesz száraz.
Nem is nagyon értem a kérdésedet.Az emberek többsége lefedve, becsomagolva tárolja többnyire a dolgait a hűtőben.
"hogy a hűtőt védjem a szagoktól(ami nem tudom miért árt)"
Például mert nem buli, ha a palacsintának hal ize lesz. Könnyen átveszik a kaják egymás illatát, ezért szokták letakarni/dobozban elrakni. Na meg hogy ne száradjon ki.
Nem hinném, hogy igénytelen, vagy akkor sokan azok, nekem eszembe se jut lefedni a dolgaimat, nincs velük semmi baj. Igaz, halat ritkán eszem, de felőlem lehet a paradicsomnak lazacszaga, az nem zavar :) Természetesen egyes esetekben ez zavaró lehet, nálunk ritkán marad meg étel, édesség pedig sosem.
Kiszáradni szerintem lefedve is lazán ki tud.
#7
Mi műanyagtányérokat használunk fedőnek (meg reggelihez, sütihez, stb.). Tényleg nem muszáj fóliázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!