Ha teszek egy tányérra kaját (konkrétan egy étkezésnyi hal meg köret), akkor azt le kell takarni vagy mehet simán a hűtőbe?
És más élelmiszer is átveheti a halszagot. Lefóliázod és kész.A szagok is bentmaradnak, és a teteje sem lesz száraz.
Nem is nagyon értem a kérdésedet.Az emberek többsége lefedve, becsomagolva tárolja többnyire a dolgait a hűtőben.
"hogy a hűtőt védjem a szagoktól(ami nem tudom miért árt)"
Például mert nem buli, ha a palacsintának hal ize lesz. Könnyen átveszik a kaják egymás illatát, ezért szokták letakarni/dobozban elrakni. Na meg hogy ne száradjon ki.
Nem hinném, hogy igénytelen, vagy akkor sokan azok, nekem eszembe se jut lefedni a dolgaimat, nincs velük semmi baj. Igaz, halat ritkán eszem, de felőlem lehet a paradicsomnak lazacszaga, az nem zavar :) Természetesen egyes esetekben ez zavaró lehet, nálunk ritkán marad meg étel, édesség pedig sosem.
Kiszáradni szerintem lefedve is lazán ki tud.
Mi műanyagtányérokat használunk fedőnek (meg reggelihez, sütihez, stb.). Tényleg nem muszáj fóliázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!