Hogyan bírja bárki is megenni az ínakkal teli sertés tarját?
A tarjában egy darab ín nincsen.
Ehhez hasonló baromság ideböfögése és óvodás fintorgás helyett esetleg magadra szedhetnél némi főzési kúltúrát.
1. A tarjába NINCS ín, legfeljebb zsírréteg, ami egész más, de az meg nem rágós.
2. Ha bármilyen húsban RÁGHATATLAN ín van, az nem a hús, hanem a szakács hibája.
Szerintem a nyersen, felvágottként árult tarjára gondol.
Én kiszedem belőle a rághatatlan részeket.
Sehol nem árulnak nyersen tarját felvágottként.
Valamint akármilyen szarul főzi, süti valaki, akkor sem lesznek benne inak.
Na pont nekem is első olvasatra az jött elő a fejemben, hogy a tarjában nincs is ín egy szál sem, szóval nem tudom mi a kérdés ?
Aztán olvastam a kommenteket, és örülök, hogy mások is így gondolják.
Még csak nagy szakácstudomány sem kell hozzá, mert a tarja egy nagyon puha, szaftos, ízletes hús, bárminek is készítjük el, csak finomat lehet belőle kihozni.
Nem is túl időigényes, bő másfél óra alatt vajpuhára lehet sütni/főzni.
Ha valaki rágósnak találja, az nem a nemlétező inak miatt van, hanem, hogy rosszul készítették el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!