Tgt kérdése:
Ti vajat, vagy inkább margarint használtok?
Figyelt kérdés
2016. júl. 10. 06:51
11/23 anonim válasza:
Mindenbe vajat. Sütibe, sütés-főzéshez is pl. tepsit kikenni vele, vagy serpenyőbe az ételek alá olívaolajjal vagy repceolajjal keverve.
13/23 anonim válasza:
Csak vajat. A margarin nem élelmiszer.
14/23 anonim válasza:
"Margarine? That’s not food. I Can’t Believe It’s Not Butter? I can. If you’re planning on using margarine in anything, you can stop reading now, because I won’t be able to help you." Anthony Bourdaine, Kitchen Confidential
16/23 anonim válasza:
Mikor, mit. Többnyire vajat pl kenyérre kenni, sütikrémekbe, de margarint is használok zsírral keverve gyúrt tésztás sütikhez. A pite így nagyon jó, omlós tésztájú lesz.
De szeretjük nagyon pl a vajas petrezselymes újkrumplit is.
17/23 Noblesse Oblige válasza:
mindig vajat. A mamám margarinos, de ízben 1000x jobb a vaj, bármibe téve.
18/23 hell-ikon válasza:
A margarint nem bírja már a gyomrom egy ideje, szóval vajat használok.
20/23 anonim válasza:
Csak vajat! A margarin méreg! A vajban egyébként nincs laktóz, mert az csak zsír! Ha megnézed a csomagoláson, a vaj szénhidrát tartalma 0. Laktóz = tejcukor = szénhidrát. Sajtokban általában van (Emmentaliban nincs pl.) tejben, joghurtban stb. van, de vajban nincs. Tejerzekenyeknek nem OK a vaj de ha csak laktóz érzékeny valaki (en is az vagyok...) akkor OK. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!