Szoktatok enni mirelit pizzát?
Giuseppe meg társait?
Én vagy 2* vettem, de egyszer se volt jó.
Nem is értem, hogy 745 forintos ár mellett ki veszi, mikor ennyi pénzért már rendel az ember jobbat.
Vagy ezt olyan emberek eszik, akik nem tudnak rendelni?
Esetleg tényleg kedveli valaki?
Ristorante Pizza Pollo, egy kis csemegekukoricával és sajttal megdobva...
Nagyon ritkán szoktam mirelit pizzát enni, amikor abszolút nincs időm főzni, de akkor nagyon kisegít :)
Felénk egyébként egyetlen pizzafutár hajlandó kiszállítani, de abszolút nem ízlik, amit készítenek, ráadásul rossz minőségű alapanyagokból is dolgoznak. Akkor inkább a mirelit.
Ha lehet, akkor inkább magam készítem.
A fagyasztottak között van sok olyan, amiből képtelenség ehetőt összehozni.
A jobbakat néha megveszem. Villanytűzhelyem van. Hidegen szoktam betenni, kb. 50-60 fokig melegítem. Olyan negyed óra múlva adom csak rá a kakaót. Ezzel a módszerrel puha marad a tészta, de szépen át is sül.
Forró sütőben nekem mindig keksz lesz belőle.
A feltét mennyiségét is meg szoktam triplázni.
"Forró sütőben nekem mindig keksz lesz belőle."
Dettó ugyan ez.
Ahogy látom vagy gumi állagú lesz a tészta és még nyersek a cuccok is rajta, vagy olyan kemény lesz a tészta, mint a kő.
Ehhez meg nincs kedvem, hogy pakolgassam.
Köszi ismét!
Igen, legtöbbször azt, de nem 700-ért mert annyiért veszek rendes pizzát, hanem Aldiban 250-290-ért. Sütős mikróm van, maradt a fürdőszoba felújításból nagyméretű járólap (nem röhög) azt rakom az aljába pont befér, tányérforgatást kikapcsolom, benyomom maximum hőfokra (250 fok) 10 percig, majd beteszem a pizzát és 10 percig sül még pluszba.
Hamar kész van, egyszerű is. Persze ha van idő rá (meg pénz) akkor rendes pizzát hozatunk, de olyan előfordul kb. 3 havonta......
Nekem is volt olyan ami kekszre sült, azt túl sokáig hagytam bent azért, inkább maradjon "nyers" vagy mondhatnánk hogy andante, mint a háromnegyedig megfőzött tészta. Akkor jó lesz.
Minőség elég változó, volt aminek olyan mélyhűtő íze volt hogy a másik felét kidobtam, de a legtöbb azért ehető, sőt van ami még egész finom is. Nem tudok márkákat mondani, mert ezer félét próbáltunk már.
Chorizo -s Ristorantés pizzát szoktam venni vagy néha másik ízeket is, amikor le van akciózva 450-500 ft körül adják annyit megér. Szerintem a ristorante pizzái hasonlítanak leginkább a normális pizzához.
Természetesen ha tehetném pizzériából rendelnék, nem problémáznék egy óra várakozási időn, de sajnos csak egy pizzéria szállít ki hozzánk. A pizzájuk minősége pedig rosszabb mint a ristorantes mirelit pizza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!