Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mások hogy tudnak olyan...

Patricii kérdése:

Mások hogy tudnak olyan keveset enni, én meg mindent magamnba kell tömjek?

Figyelt kérdés
Nem fogyokurázok, de idegesit, hogy mégis annyi mindent eszek. Mindig elmegyek kajálni, ha csak rá gondolok. Mai étrendem például ez volt: zabkása, 1 banán, 1 mandarin, 1 barack, kb. 500-800 g dinnye, 2 szelet teljes kiörlésű kenyér, 1 szelet fehér kenyér, padlizsánkrém, 2 db étcsokoládé, 1 paradicsom. Tudom, hogy nem ettem elég fehérét , de én nem törödők ezzel. Vegán vagyok, azért nem szerepel semmilyen állati eredetű termék. Ez a mai napom, van amikor kevesebb gyümölcsöt eszem és eszem mellé mogyorót, diót, magokat stb. Probálok minél egészségesebben élni, de mégis bűntudatom van, hogy annyit eszem naponta... :(

2016. jún. 15. 19:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem dicsekszem, csak elmondtam, hogy mindennek ellenére nem csak eszek, mint az állat, hanem probálom rendben tartani magam, fogyokúra nélkül.
2016. jún. 15. 22:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez nem is olyan sok... Tudok többet enni, miközben fogyni akarok és igyekszem :D Azért a 2 étcsoki ott van a szeren, de amúgy alig ettél valamit, nincs fél bogrács curry vagy lebbencsleves se... Anno tudtam enni, reggelire egy liter tej, fél kiló kenyér s persze a kenyérre sok cucc...

Ma már szolid vagyok, de másfél kiló zöldségétel harmatos kóstoló, 8 töltött tojás még nem egy komplett ebéd (bár évek küzdelme után most már alakul)... S nem nagy a kalóriaigényem.

Ha gyümölcsöt eszek, az csak rájön a dolgokra, nem laktat, ilyen szemmel a te ételed nem olyan sok, bár ez a zabkásán is múlik, gyakran látok 1000 kcal fölötti zabkásareggelit (bár nem én eszem).

2016. jún. 15. 23:27
 13/15 anonim ***** válasza:

Ja... Azt hittem a csokik 10 dekásak.

Azt hiszed, más 500 kcalon él naponta? Én az elején 2000-rel fogytam mozgás nélkül s nem voltam olyan nagydarab... 1300-zal megmoccanni alig bírnék.

2016. jún. 15. 23:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Egyél több fehérjét, nemcsak a húsokban lehet találni!

Másrészt igyekezz az alacsony-közepes GI %-os kajákat enni, lassabban felszívódó ch = később éhezel meg = kevesebbet eszel!

[link]

[link]

Itt szétnézel, kiválogatod, miket szoktál enni, megnézed melyik kategóriába tartozik, és ha úgy gondolod, helyette választol másik kaját!

2016. jún. 17. 09:20
 15/15 A kérdező kommentje:
A glikemias indexeket kivulrol fujom, es szinte mindegyiknek alacsony, amiket megettem, kivetel feher kenyer.
2016. jún. 19. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!