Mit lehet tenni hogy ne legyen hasmenésem a tejtől?
Figyelt kérdés
Nem mindig van tőle, csak többnyire. De imádom a tejberizst, tejbegrízt. Mit tehetnék hogy ne menjen tőle a hasam?2016. máj. 28. 16:53
11/13 anonim válasza:
Ne egyél/igyál tejetterméket, tejes dolgokat.
12/13 anonim válasza:
A laktóz a tejcukor, amiket eddig írtak, teljesen igaz. De van a tejfehérje, kazein, van, akinek az nem jó. Ha a laktózmentes tejtől is bajod van, akkor emiatt. Orvoshozis mehetsz, de elég sok idő, mirevégigmegy az összes vizsgálaton és eljut ide , vagy te magadtól előbb rájössz, kezdd el kihagyni teljesen, figyelve a nyomokban tejet vagy tejport tartalmaz feliratra, mindenben lehet, ketchup, mustár, keksz, savanyúság stb. Ha jobban leszel, ettől van, kezdd el megint enni, inni, visszajönnek a tünetek. 6 éve simán megvagyok nélküle, olyan tüneteim múltak el, amiről nem is tudtam, hogy van, születésem óta ezzel éltem. Eleinte próbáltam növényi tejekkel pótolni a feelinget, de már az sem kell. Olvass róla, rengeteg blog, recept van.
13/13 anonim válasza:
A héten már kétszer kotyvasztottam tejbegrízt magamnak, imádom kakaóporral + cukorral . Laktózmentes tejjel csinálom, kutya bajom tőle . Úgy különben meg f.sok mint a lakodalmas kutya , ha nem laktózmentes az a tej .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!