Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek, hogy végre hasmené...

Mit tegyek, hogy végre hasmenésem legyen?

Figyelt kérdés
Már egy ideje nem vopt nagydolgom.. rengeteg mindent próbáltam de tényleg semmi sem történt. A legundorítóbb ételkombinációkat próbáltam ki. Még a híres barack-tej szilva-tej sem jött össze.
2015. márc. 18. 17:32
 1/5 anonim válasza:
próbáld meg a 100% narancslevet,igyál sok folyadékot,mozogj valamennyit,vagy ami gyógyszertárban kapható:tisasen tabletta,laevolac sirup,salvus víz. kb ez jut most eszembe
2015. márc. 18. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha régóta nem voltál WC-n, akkor nehéz lesz az első próbálkozás. Nekem ilyenkor a glicerines végbélkúp segített, utána pedig a rostdús táplálkozás. Minden reggel natúr joghurtba 1-2 evőkanál lenmagliszt. Garantáltan rendben tartja az emésztést. Persze sok jó dolog van még.
2015. márc. 18. 17:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Hasmenés ne legyen, csak normális, rendszeres széklet. Sok, emészthetetlen növényi rostot tartalmazzon az étrend, és ne hiányozzanak az erjesztéssel készült tejtermékek. Egyél naponta 20-30 dkg főtt céklát, savanyúkáposztát. Amikor nem ezeket eszed, akkor kaukázusi kefírt, aludttejet, élőflórás joghurtot.
2015. márc. 18. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Nemrég nekem is ilyen problémám volt. Én mákos sütivel oldottam meg a problémát, de úgy, hogy az egészben épphogy csak volt egy kevés teljes kiőrlésű liszt, meg minimális cukor, megettem belőle jó sokat, és egy-két nap múlva tökéletesen kijött belőlem minden, volt egy kis hasmenésem is, de nem bántam, mert most már jó az emésztésem. Szóval nagyon ajánlom a mákot, és utána amit a többiek írtak.
2015. márc. 18. 21:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Sokat segítettetek.
2015. márc. 19. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!