Előtt sütött egy angol nő sütit. Folyékony cukrot használt. Az mi? Miért jóbb mint a rendes? Használt már valaki?
Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 11:31
1/9 anonim válasza:
Biztos, hogy nem juharszirup volt?
2/9 anonim válasza:
cukorszirupnak hívják
gondolom könnyebb vele dolgozni
3/9 A kérdező kommentje:
És csak annyi, hogy fel van olvasztva a cukor?
2016. máj. 15. 13:00
4/9 anonim válasza:
Olvadt cukorral (karamell) még bajosabb lenne dolgozni.
Leggyakrabban kukoricaszirupot használnak. Halmazállapotából adódóan nem kell megvárni, míg feloldódnak a szemcsék. Még otthon is könnyű elkészíteni.
5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem lettem okosabb.
2016. máj. 16. 07:26
6/9 anonim válasza:
pedig teljesen értelmesen le lett írva...
7/9 A kérdező kommentje:
Én konkrét árura gondoltam képpel esetleg.
2016. máj. 16. 12:25
8/9 anonim válasza:
ne haragudj, de mégis meddig tart beírni a google-ba, hogy cukorszirup vagy kukoricaszirup? onnan meg már egy 5 éves is megtalálja, amire szüksége van
9/9 A kérdező kommentje:
Miért nem mutatod meg hogy kell?
2016. máj. 17. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!