Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogy bírtok magában erős...

Hogy bírtok magában erős paprikát enni?

Figyelt kérdés

Hello

Szeretem ésszerű szinten ÉTEL mellé.

Faterom ,nagyapám meg csak úgy "kóstoló" néven egy egészet megeszik szemrebbenés nélkül

Ti szoktatok ilyen szinten?

2016. máj. 11. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, piacon veszem és csak úgy, ha betúrok vásárlás előtt egyet. Mivel nekem csak csípős jó.
2016. máj. 11. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az az igazság hogy van aki jobban van aki kevésbé bírja.Igazából nekik is valamennyire csíp csak jobban bírják.Az én mamám,papám is így eszik mint nálatok hogy egy egészet bekap és semmi.De én is szeretem a csípőset persze mértékkel én még nem bírom annyira :D De szerintem ez olyan dolog hogyha sokat eszel hozzá szoksz 14\f
2016. máj. 11. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Így van, hozzá kell szokni. Vodka se megy le elsőre kapásból, másodjára pedig már könnyebben.
2016. máj. 11. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Megszokás kérdése, ha rendszeresen ennéd, egy idő után a te szemed se rebbenne, hidd el :D
2016. máj. 11. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy megszokás kérdése, én szeretem a kicsit csípőset, sokszor eszem olyat és máig nem bírom. Van egy csípős grillszósz, na ha azt húszszoros paradicsompürébe keverem, majd óvatosan megnyalom, akkor kicsit belehalok és a párom eszi meg az egészet.

Persze biztos számítana, ha gyermekkoromban erősen ettem volna, de azért tuti komoly szerepe van az egyéni jellemzőknek.

2016. máj. 11. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!