A fagyasztóban kb. meddig tartható el a nyúlhús, illetve a pulyka darálthús?
Elvileg 5-6 hónap, én egész biztos igyekeznék 2,5 - 3,0 hónap alatt elfogyasztani!!!
Addig legalább nem kell másra költeni!!!
Legalább főzd/süsd meg, szétadagolva vissza-fagyasztod. Akkor azzal már ismét csak újra kezdődik, kitolódik a tárolhatósági idő!
A pulyka és a nyúl is 10-12 hónapig tartható a fagyóban, legalábbis az ajtón lévő ikonok szerint.
Lassan kezdjed el felhasználni a húsaidat.
Nem egyforma minden hűtő, és a kora is számít, a hűtési fok is számít... az egy dolog, hogy gyárilag mit írtak az ajtajára...
Másrészt, ha túl sokáig tartod bent, egész biztos, hogy majd érződik a húson, hogy "nem igazán friss"!!
A gyárilag jelzett időpontok iránymutatóak, nem fixa ideák. Én legalább kimentem a spájzba és megnéztem, nemcsak a levegőbe beszéltem.
Felesleges megint kötekedni ilyesmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!