Parmezán sajtot hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Tudtok olyan helyet ahol igazi parmezánt árulnak és vágnak is le a tömbből (esetleg helyben reszelik)? És ha igen mennyiért? Köszönöm :)2016. ápr. 8. 19:26
1/8 crudy válasza:
Drágán csomagolva kapsz cba auchan
2/8 A kérdező kommentje:
nem előre csomagoltat szeretnék de köszönöm :)
2016. ápr. 8. 19:34
3/8 anonim válasza:
Aldi, tesco tart előre csomagolt, eredetvédettségi jellel ellátott parmezánt. Nehezebb olyat találni ahol neked vágják le, mert hatalmas egy teljes parmezán guriga. Talán a leehl piacon láttam a lehel téri metróbejárat felöl hátul a sajtosnál
4/8 anonim válasza:
Interspar, Tesconak olyan választékos sajtpultjai vannak, hogy megszólalnak .
6/8 anonim válasza:
7/8 zgyzgy válasza:
Úgy tudom, a MOM-ban van egy bolt, ahol eredetit árulnak, de kb. 18.000 Ft kilója.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
A két linket pedig én is megtaláltam a google első oldalán de az egyik 2009 a másik 2011-es link.
2016. ápr. 9. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!