Hogyan befolyásolja számodra egy termék minőségét az élelmiszereken az a címke, hogy "vegán", "vegetáriánus", "laktózmentes", "gluténmentes", "csökkentett zsírtartalmú" vagy "csökkentett szénhidráttartalmú"? Jobb vagy rosszabb?
Azokat kérdem, akiknek (tudtukon belül) nincs semmilyen ételallergiájuk vagy problémájuk a laktóz és/vagy a glutén megemésztésével és nem fogyókúráznak. Tehát átlag, hagyományos kajákon élnek és mindent ehetnek, nem vegetáriánusok.
Szoktatok vásárolni, vennétek pl olyan kenyeret, ami gluténmentes vagy olyan tejet, ami laktózmentes? Vagy pl van az a pizza szendvicskrém (egyébként isteni :D ) és rá van írva, hogy vegetáriánusok is fogyaszthatják, nincs benne marhahús, mint a többibe.
Ti vennétek olyan kaját, amire rá van írva, hogy vegán, vegetáriánus, laktóz - vagy gluténmentes, csökkentett szénhidrát - vagy zsírtartalom?
Vettem már vegán dolgokat. A sajt, ehetetlen volt számomra. Gumi állagú, büdös, gumi-hányás ìzű volt. Soha többé vegán dolgot nem veszek.
A legtöbb paleo termék is szintén ehetetlen volt számomra.
Erről a kettőről nekem a Soylent green c. Film jut eszembe.
Laktóz mentes dolgokon érzem a jó hatást, kevesebb a puffadás utána. Azokat szeretem.
Gluténmentes se olyan rossz, csak irreálisan pofátlanul drága. Részvétem a gluténérzékenyeknek!
Szénhidrát csökkentett termékekben általában szacharin, szacharóz adagolással pótolják az édességet, na azt kösz nem! Nem akarok rákot kapni tőle. A steviásak tűrhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!