Ti esztek peksutemenyeket vagy csokikat esetleg mas fajta edessegeket? 1. ha igen akkor hanyszor egy nap v. heten? 2. milyen fajtat? 3. kor, nem, suly, magassag. (valaszolonak)
Glutént 2éve nem, gluténmentes házit heti egy zsemlényit, csokit 5 éve nem, koffein miatt, karoboskrémet heti egyszer, az édesség 5-6hétre egy nagy üveg méz 3főnek teába. Cukor, édesítő semmi. Plusz fahéj, kókuszreszelék, aszalt gyümölcs.
41, N, 174/52
Kenyeret napi szinten fogyasztok, egyéb péksüteményeket (pogácsa pl.) hetente 1-2 alkalommal saját készítésűt. Csokit egy évben 1-2 esetleg 3 alkalommal, mikor milyet. Nagyon ritka, hogy konkrétan csokira "éheznék" meg. Egyéb sütemények amik szintén háziak, saját készítésűek 2-3 hetente szoktak lenni itthon.
36/N/kb. 39 kg/150 cm.
A súly azért saccos, mert éppen mérlegelnem kéne, ugyanis hízókúrán vagyok. 1 hónapja még kb. annyi volt, de a táplálkozási naplómat olvasva, nem lehet sokkal több (sőt attól félek kevesebb).
Nekem egy átlagos hónapban az édesség kimerül a reggeli kávémban (2 cukorral iszom), és a szendvicsre tett ketchupban. Péksütiből csak sósat, sonkásat vagy sajtosat szoktam enni, de ez is kb. fél éve volt utoljára. Ünnepekkor szoktam ipari mennyiségű sütit megenni, de akkor is csak azért mert ingyen van, és rám tukmálják. :D
Magamtól sose csinálnék vagy vennék ilyesmiket, mert nem kívánom az édes ízeket.
21/L
165 cm, 50-52 kg, mikor mennyi.
masszív édességfüggőként nagyjából mind az 5 étkezésemnek része a nasi; időnként visszafogom magam, csak hogy utána egyszerre zabáljam ugyanazt a mennyiséget, a típus-fajta rég nem számít, csak DOBJA MEG A VÉRCUKROM, tudod. >;D
a testsúlyt akkor befolyásolják az édességek, ha plusz kalóriaként viszi be az ember. 45 kg vagyok és 163 centi. ha ugyanolyan mértékben kívánnám a normál, tápanyagdús ételeket, mint a szimpla cukrot, valszeg felszednék néhány kg-t. így viszont csak leamortizálom a hasnyálmirigyemet és ragyássá teszem az arcom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!