Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lehet valami bajom a nem...

Lehet valami bajom a nem őrölt fahéjtól?

Figyelt kérdés

Találtam a konyhába és vettem ki a zacskóból 1db-ot.

Egy tálba tettem hozzá cukrot is,sose eszek semmi fahéjat egymagában de most megkívántam.

Szóval ettől az egytől lesz valami bajom ? :s

2016. márc. 30. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Bajod nem lesz, de hogy akarod megenni? Ha nem őrölöd meg, akkor nem lehet elrágni.
2016. márc. 30. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem lesz bajod,de konkrétan mit akarsz vele csinálni,az orrodba dugni? Ha csak nincs vasfogad,megenni nehéz lesz...
2016. márc. 30. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Én kiskoromban rengeteg fahéjat rágcsáltam csak úgy magában és még élek.
2016. márc. 30. 18:57
 4/6 TappancsMancs ***** válasza:
Vasfog :D ez jó volt. Ja. Ha rágsz úgy mint egy elefánt akkor hajrá. Ha nem megy ... ezt úgyis hamar kideríted, akkor marad az őrlés. Amúgy vehetsz ha kívánod egy kis csomag őrölt fahéjat. Látni is rajta hogy ez valóban egy trópusi fa kérge, ezért hívják fahéjnak (magyarul).
2016. márc. 30. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Bökni fogja a fenekedet a szálkás fa :D
2016. márc. 31. 11:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Már megettem és nem volt nagyon nehéz elrágni:D

Am baratnom aztmondta az orolt fahek valahogyan halalos is lehet es nemtudtam hogy nem orolten is

2016. márc. 31. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!