Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lehet még enni belőle, vagy...

Lehet még enni belőle, vagy dobjuk már a kukába?

Figyelt kérdés
Ma délután 2-3 óra közt lett főzve Carbonara spagetti, és el kellett mennünk itthonról, mielőtt kihűlt volna, kint hagytuk a tűzhelyen mostanáig. Fogyasztható még? :/
2016. márc. 21. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
A tippem az, hogy még fogyasztható, hiszen csak pár óra telt el azóta, főleg ha nem tojásos. Bár a Carbonara az általában az, szóval óvatosan, de szerintem megehetitek. Ha adhatok egy tanácsot, forrósítsátok át újra a tűzhelyen az egészet fogyasztás előtt.
2016. márc. 21. 20:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Simán megeheted, megmikrózod, és kész.
2016. márc. 21. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
ma 20:33: milyen az a coarbonara, miben nincs tojás?
2016. márc. 21. 20:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Hidd el, hallottam már olyat, hogy valaki úgy csinálja, tejszínnel és tojás nélkül, nem én találtam ki.
2016. márc. 21. 21:27
 5/9 anonim ***** válasza:
És akkor mitöl carbonara?
2016. márc. 21. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

Ezt ne tőlem kérdezd, kedves utolsó, ugyanis nem én csinálom így! De tudtommal sokan Carbonara-nak kiáltják ki, úgy is, hogy nem tojással csinálják. Neked nincs ilyen ismerősöd aki így csinálja?

Nem kell mindenbe egyből belekötni, csak válaszoltam egy kérdésre!

2016. márc. 21. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Bocs, nem beléd kötni akartam, csak meglepödtem!

Olasz imerös szerint ugyanis a carbonara tejszínt ugyan nem tartalmaz, tojást viszont igen, méghozzá nem egészen átsült formában.

Szóval tényleg nem téged akartalak bosszantani!

2016. márc. 21. 21:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kéne ennyire túldrámázni az ételek előhagyását. Eleve nem tesszük hűtőbe, míg ki nem hűl. És ha utána még eltelik egy-két óra, az étel nem dob hátast, hogy na most akkor nem raktatok el időben, gyorsan megromlok. Mindenki a tojásokon lovagol, közben húsvétkor a hímes tojások ott díszelegnek az asztalon napokig, az év többi napján meg pakolják a hűtőbe.

Ilyenkor mindig esküvőkre és fogadásokra szoktam hivatkozni, mikor az ételek sokszor órákig, hajnalig míg tart a buli, kint vannak az asztalon. És olyankor mi van? mindenki megy f..sni a buli után?

2016. márc. 21. 21:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Rendben, semmi baj!:)
2016. márc. 21. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!