Lehet még enni belőle, vagy dobjuk már a kukába?
Ezt ne tőlem kérdezd, kedves utolsó, ugyanis nem én csinálom így! De tudtommal sokan Carbonara-nak kiáltják ki, úgy is, hogy nem tojással csinálják. Neked nincs ilyen ismerősöd aki így csinálja?
Nem kell mindenbe egyből belekötni, csak válaszoltam egy kérdésre!
Bocs, nem beléd kötni akartam, csak meglepödtem!
Olasz imerös szerint ugyanis a carbonara tejszínt ugyan nem tartalmaz, tojást viszont igen, méghozzá nem egészen átsült formában.
Szóval tényleg nem téged akartalak bosszantani!
Nem kéne ennyire túldrámázni az ételek előhagyását. Eleve nem tesszük hűtőbe, míg ki nem hűl. És ha utána még eltelik egy-két óra, az étel nem dob hátast, hogy na most akkor nem raktatok el időben, gyorsan megromlok. Mindenki a tojásokon lovagol, közben húsvétkor a hímes tojások ott díszelegnek az asztalon napokig, az év többi napján meg pakolják a hűtőbe.
Ilyenkor mindig esküvőkre és fogadásokra szoktam hivatkozni, mikor az ételek sokszor órákig, hajnalig míg tart a buli, kint vannak az asztalon. És olyankor mi van? mindenki megy f..sni a buli után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!