Hogyan kell elkészíteni a zacskós tejszínhabot? Vajdaságban élek, és nem értem a szerb nyelvet. Meglepetés kaját szeretnék készíteni a szüleimnek.
A zacskóra ráírják az elkészítési módot, tehát legalább a számok alapján jó lenne kikövetkeztetni.
Ha por állagban van, akkor 2-3 dl tejjel kell összekutymolni, majd géppel addig keverni, míg olyan állagú lesz, hogy ha felfordítod, sem esik ki a tálból. Itt a lényeg az lenne, hogy mennyi tejet kér, mert ha sokat öntesz bele, akkor híg lesz.
Ha folyékony tejszín van a zacskóban, akkor azt csak géppel kell felverni, a végén egy kis cukorral ízesíteni. Ennél az szokott történni, hogy ha nem érzed meg, hogy most már elég és tovább kevered, akkor "összekapja" és olyan túrós lesz a hab. Másmilyen zacskós formát nem ismerek.
Először nem vettem észre,de látom hogy van egy képes útmutató.150ml tej,utánna össze kell dolgozni a géppel.
Nem láttam volna meg ha nem olvastam volna a válaszod.
Köszönöm szépen!
ma daj hahahaha živiš u Srbiji, a apsolutno ne govoriš srpski ma nemooooo hahaha
ne mondd hogy apszolut nem beszelsz szerbul, hogy egy leirast nem tudsz ertelmezni
Annyi,hogy tudok köszönni,és meg tudom mondani hogy milyen cigit kérek.
Soha nem szerettem a szerb nyelvet.
Akkor a legfontosabb dolgokat tudod hahahahah (y) svaka čast (y) (y)
Te milyen/melyik iskolaba jartal, ahol apsolut nem tanitanak szerbul semmit ? Gondolom magyar iskolaba, de tudtommal ott is van nehany ora szerbul. (en nem tudom, mert nem magyarba jartam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!