Mennyivel drágábbak Angliában az élelmiszerárak mint Magyarországon?
Van ami drágább, van ami olcsóbb.
Én minden nap főzök, altalában a nem romlandó dolgokat 1-2 hónapra előre veszem a húst ilyesmit 3-5 nappal előre...
5-10 font között mozog a napi kajám, de sok marha bélszínt és lazacot eszem, szóval olcsóbb is lehetne ez...
Ha azt vesszük, hogy 80-100fontot keresek naponta, otthon meg kerestem jó esetben 100 ezret és a napi kajám 2000-3000 közt is tudott mozogni... Viszonyítás szempontból minden olcsóbb...
Háromszor.
Aki szerint meg 5 fontból bélszínt meg lazacot lehet enni az vagy hülye, vagy hazudik.
Vagy mindkettő.
Miért hazudozol?
A linkelt oldalon a legolcsóbb hús is 14 font, ami ugye messze van a bélszíntől.
Ebből egy 20 dekás kis szelet is 3 font. És ez eddig az ebéd fele, nincs köret, nincs reggeli, nincs vacsora, nincs semmi 10 órai vagy nassolás és nem ittál semmit csapvizen kívül.
Továbbra is kérdezem: hülye vagy, vagy hazudsz?
Ja, tehát hülye vagy...
Nincs olyan, hogy "steak hús", és ez nem mind bélszín. A bélszín az bélszín, az egy konkrét része a marhának.
Ha meg 3-4 napig elég az 1 kg hús, akkor többre is jön ki, 4 font per ebéd köret nélkül.
De te biztos megoldasz minden mást 1 fontból egész nap.
Minek böfögsz bele a kérdéshez totális hülyeségeket?
Tescoban állok, loin steak 7£/kg..
Az 3 napra leosztva. ~2£ tehát marad 8 minden másra... Mostanában a kuszkuszra vagyok nagyon rágyógyulva, mindent azzal eszek... Napi 3p + némi zöldség, főleg brokkoli, spenót, répa... 3-4 tojás, zabpehely... Lazán kijön 10£ ból...
Attól, hogy nem tudsz főzni, meg béna vagy, esetleg finnyás... Atzol még lazán hozható rendes étrend 10£ alatt...
Hopp, hirtelen a 14-ből 7 lett.:D
Bírom az ilyen meséket.
Szerintem így számolsz, kiderül a végén hogy napi 1 font és minden nap orosz kaviárt eszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!