Veletek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Energiaitalt ittam és úgy érzem, hogy marja a torkom. Fogalmam sincs, hogy mitől, eddig 2x ittam, mindkét alkalommal ez volt. Kicsit most köhögtem is. Ma reggel felkeltem még mindig maró érzés van a torkomba, de most inkább olyan mintha fájna influenza miatt, pedig nem vagyok beteg. Mit lehet ez ellen tenni?2016. febr. 13. 09:39
1/5 szaszaa11 válasza:
Ne igyál energiaitalt. Lehet hogy valamire allergiás vagy, amit tartalmaz. Érdemes elmenni allergiavizsgálatra, Nehogy később gondot okozzon.
2/5 A kérdező kommentje:
Oké, akkor kihagyom.
2016. febr. 13. 10:15
3/5 A kérdező kommentje:
Én arra tippelek, hogy savat csinál nekem, mert felböffent utána nem egyszer és lehet, hogy ez marja. Mert nem egyből utána marja, hanem amikor büfögtem párat. Ráadásul most köhögtem is egy kicsit meg korábban influenzás voltam, szóval valószínű érzékenyebb lett a torkom, de nem fogom inni, inkább kávé, az finomabb is. Csak kérdés, hogy most miket kellene ennem, ameddig fáj tőle a torkom.
2016. febr. 13. 14:18
4/5 anonim válasza:
más szénsavas italoktól is ez van?
5/5 A kérdező kommentje:
Nem, de inkább hörgő gyulladás lesz és az energiaital véletlen egybeesés. Mert péntekig beteg voltam, fájt a torkom, de suliba mentem. Tesi órán meg kiküldtek focizni minket, utána hazajöttem, elmentem a kondiba futópadozni. Mire hazajöttem már köhécseltem. Ma reggelre berekedtem. De amúgy tényleg elég szar ízűt büfögtem ettől az energiaitaltól.
2016. febr. 13. 20:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!